1bar oulu rotuaari

1bar - rento nykyaikainen cocktailravintola Oulun Rotuaarilla

1bar on rento ja nykyaikainen cocktailravintola Oulun rotuaarilla osoitteessa Kauppurienkatu 5. Olemme erikoistuneet cocktaileihin, moderniin sisustukseen, sekä mielenpainuvaan, lämpimään ja rentoon asiakaspalveluun. 1bar avasi ovensa helmikuussa vuonna 2008, kun pari baarimestaria sai päähänpiston ryhtyä yrittäjiksi. Heidän tavoite oli rakentaa paikka, jossa voisivat tehdä sitä työtä, jota rakastavat, sillä tavalla kuin halusivat. He toisin sanoen pyrkivät rakentamaan itselleen unelmatyöpaikan. Molemmilla oli pitkä kokemus ravintola-alalta, sekä työkokemusta lukuisista eri baareista Oulussa, mutta hyvin vähän tietämystä itse yrittämisestä tai ravintolan pyörittämisestä. Oulu otti onneksi 1barin hyvin vastaan ja nyt on takana jo 15 vuotta baarin ovien avauksesta.

1barissa panostamme erityisesti juomasekoituksiemme laatuun ja makuun, baarimme tunnelmaan ja asiakaspalveluun. Cocktail-listamme on laaja ja tarkkaan mietitty kokonaisuus. Menuamme uudistettaessa jokainen uusi juomasekoitus käy läpi tarkan prosessin, jossa arvioimme tarkasti uuden drinkin ulkonäköä, makua ja hintalaatusuhdetta ennen sen lisäämistä drinkkilistallemme. Meillä onkin käytössä asiakkaillemme makutakuu. Toisin sanoen juoman tilauksen yhteydessä pyrimme aina varmistamaan, että asiakas on tyytyväinen juoman makuun tai vaihdamme sen maksutta. Meille on tärkeää, että jokainen tilattu juomasekoitus baarissamme on tilaajalleen mieleinen.

1barin tunnelma on siisti ja rento. Sisustus on suunniteltu omien mieltymystemme mukaisesti. Ajatuksella ”täällä me itse haluaisimme käydä juomassa drinksut ollessamme vapaalla. Onko se sitten pitkän suosiomme salaisuus – ehkäpä! 

Tarjoamme sinulle vierailun yhteydessä mahdollisuuden valita laajasta drinkkivalikoimastamme itsellesi mieluisen juoman tietysti makutakuulla tai voit vaikka napata perinteisesti hanabissen. Nauttia illastasi kavereittesi kanssa juhlien tai miksei vaikka pelaillen lauta- ja konsolipelejä unohtaen normaali arjen kiemurat ja hypätä vain vapaalle. Toivotamme sinut tervetulleeksi baariimme ja toivomme, että viihdyt.

tags: Ravintola Oulu, Cocktail Oulu

Käytämme evästeitä kävijäliikenteen seuraamiseen, sivuston käyttökokemuksen parantamiseen, sisällön personointiin sekä mainonnan ja markkinoinnin kohdentamiseen. Selaamalla tätä sivua hyväksyt evästeiden käytön.